Samenwerkingen

Ik werk graag samen met andere creatieve geesten, waaronder een kunstenaar. We hebben een unieke samenwerking waarbij ik poseer met mijn macramé-werken terwijl hij prachtige schilderijen maakt. Deze samenwerking resulteert in een duo-expositie waar onze kunstwerken samenkomen.
Ook heb ik een bijzondere samenwerking met Owniez, een merk dat duurzame slippers produceert. Ik ontwerp macramé-patronen die op de bandjes van hun slippers worden toegepast. Dit creëert een unieke en stijlvolle combinatie van macramé en schoeisel.
Daarnaast ben ik bezig met het ontwikkelen van een speciale cursus genaamd "Macramiek" in samenwerking met het Streekatelier Luinjebird. Deze cursus is een samensmelting van macramé en keramiek. Gedurende vier sessies leer je de basis van beide ambachten en hoe je ze vervolgens kunt combineren tot prachtige creaties.
Ik ben enthousiast over deze samenwerkingen, omdat ze me de mogelijkheid bieden om mijn macramé-vaardigheden op nieuwe en spannende manieren te verkennen en te delen met anderen.